beQpress
Pressmeddelanden
Wise Group: Wise Group AB (publ): Andreas Cederlund tillträder som ny vd för dotterbolaget Wise Professionals AB 

Wise Group AB (publ): Andreas Cederlund tillträder som ny vd för dotterbolaget Wise Professionals AB

Andreas Cederlund har idag utsetts till ny vd för Wise Professionals AB, ett dotterbolag till Wise Group AB (publ). Andreas efterträder Boel Sjöstrand som lämnade posten på egen begäran i september. Andreas har under det senaste halvåret arbetat som Head of Commercial Development inom Wise Group AB och har dessförinnan en flerårig karriär inom Wise Professionals. Andreas tillträder sin befattning den 1 januari då han också inträder i Wise Group AB:s ledningsgrupp.

"Andreas är en innovativ ledare med en dokumenterad förmåga att leda och utveckla framgångsrika team där medarbetare trivs. Hans kommersiella höjd och marknadskunskap har resulterat i nöjda kunder och god lönsamhetsutveckling. Jag är glad över att Andreas nu träder in i rollen som vd för gruppens största bolag. " säger Ingrid Höög, vd Wise Group AB.

"Det här är utan tvekan mitt absoluta drömjobb. Jag har tidigare erfarenheter från Wise Professionals och från att ha arbetat brett med de kommersiella synergierna inom Wise Group. Baserat på detta ser jag goda möjligheter att vara med och uppfylla Wise Professionals vision om att kontinuerligt förnya synen på rekrytering för våra kunders bästa" sammanfattar Andreas Cederlund.

För ytterligare information kontakta:

Ingrid Höög vd och koncernchef Wise Group AB (publ) Tel +46 765 25 90 05, e-post: [email protected]

Denna information är sådan information som Wise Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU) nr 596/2014. Informationen lämnades för offentliggörande den 12 december 2019 kl. 08:45 CET.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Wise-Group-AB-publ-Andreas-Cederlund-ny-vd-for-dotterbolage.pdf

Wise Group AB (publ) är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/Personalområdet. Wise Group har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors. Aktien handlas på Nasdaq Stockholm, Small Cap. www.wisegroup.se

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.