beQpress
Pressmeddelanden
Acconeer: Acconeer får order från Digi-Key värd 242300 kronor 

Acconeer får order från Digi-Key värd 242300 kronor

Ordern avser Acconeers radarsensor A111.

Amerikanska Digi-Keys plattform är en viktig distributionskanal för Acconeer då den når såväl globala aktörer som mindre lokala nischproducenter. Till dags dato har Acconeer identifierat sex produktlanseringar från aktörer som köpt Acconeers sensor via Digi-Key.

Lars Lindell, vd på Acconeer kommenterar:

- Digi-Key är fortsatt en mycket viktig kanal för oss. Genom att finnas på deras plattform når vi ut till aktörer över hela världen på ett mycket kostnadseffektivt sätt.

För mer information, kontakta:

Lars Lindell, vd Acconeer, Tel: 010 - 218 92 00, Mail: [email protected]

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Acconeer-far-order-fran-DigiKey 191211.pdf

Om Acconeer AB

Med banbrytande teknologi har Acconeer utvecklat en radarsensor som öppnar en ny värld för interaktion. Acconeers mikroradarsensor, med låg strömförbrukning, hög precision, liten storlek och hög robusthet, är en 60 GHz robust och kostnadseffektiv sensor för detektion, avståndsmätning, rörelsedetektering och kamerastödda applikationer med behov av låg strömförbrukning. Acconeer kombinerar fördelen med låg strömförbrukning hos pulsade radarsystem med hög noggrannhet hos koherent radar, allt integrerat i en komponent med en yta på endast 28 mm2. radarsensorn kan ingå i en rad mobila konsumentprodukter, från smartphones till wearables, men även inom områden såsom robotar, drönare, Internet of Things, sjukvård, fordonsindustri, industrirobotar samt säkerhets- och övervakningssystem. Acconeer är ett halvledarbolag och har som affärsmodell att sälja hårdvara till tillverkare av konsumentelektronikprodukter. Acconeer är listat på Nasdaq First North Growth Market med tickerkoden ACCON, Redeye är bolagets Certified Advisor (CA) och kan kontaktas via telefon +46 (0)8 121 576 90 eller via mail [email protected] För mer information: www.acconeer.com

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.