beQpress
Pressmeddelanden
Mangold: Sitt still i båten när marknaderna gungar 

Sitt still i båten när marknaderna gungar

Påminnelse - Nästa vecka håller Mangold Private Banking lunchseminarium i Stockholm och Malmö om vår aktivt förvaltade portfölj Stiftelseportföljen. Säkra din plats idag!

Portföljen består av räntebärande värdepapper, aktier och hedgefonder med avsikt att skapa stabil avkastning med låg risk och på så sätt vara ett attraktivt alternativ för mindre riskvilligt kapital som pension- och stiftelseavsättningar. Hittills i år har portföljen haft en avkastning på 14,4 procent.

Välkommen på lunchseminarium hos Mangold och få mer information om portföljen.

Lunch serveras i samband med presentationerna, meddela gärna allergier och andra önskemål i god tid.

MALMÖ: 
Tisdagen den 27 augusti, kl 11.45-13.00 
Mangolds lokaler i Malmö, Hamngatan 4, våning 5

STOCKHOLM:
Onsdagen den 28 augusti, kl 11.45-13.00
Mangolds lokaler i Stockholm, Engelbrektsplan 2, våning 2

Anmälan: 
Via [email protected] eller mangold.se/stiftelseportfolj
Vänligen notera att antal platser är begränsat.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Mangold Pressrelease 2019-08-22.pdf

Om Mangold: Mangold erbjuder finansiella lösningar till företag och personer med potential, som levereras på ett personligt sätt med hög servicenivå och tillgänglighet. Bolaget bedriver i dagsläget verksamhet inom två segment; i) Investment Banking och ii) Private Banking. Mangold står under Finansinspektionens tillsyn och bedriver värdepappersrörelse enligt lagen (2007:528) om värdepappersmarknaden. Mangold är medlem på NASDAQ Stockholm, Spotlight Stock Market och Nordic Growth Market samt derivatmedlem på NASDAQ Stockholm. Bolaget är även clearingmedlem och emissionsinstitut hos Euroclear Sweden. Vidare är Mangold medlem i branschorganisationerna SwedSec Licensiering AB och Svenska Fondhandlareföreningen. Mangold är noterat på NASDAQ First North Premier och handlas med kortnamnet MANG. G&W Kapitalförvaltning AB är Bolagets Certified Adviser (08-50300050, www.gwkapital.se) och Pareto Securities är likviditetsgarant.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.