beQpress
Pressmeddelanden
iZAFE Group: Status Dosell - nu ute hos vårdtagare 

Status Dosell - nu ute hos vårdtagare

iZafe meddelar med stolthet att 20-25 Doseller i dagsläget levereras till kund varje vecka. Tillsammans med kunderna har noggranna genomgångar av systemet utförts och Doseller placerats ut permanent hos vårdtagare.

VD Anders Segerström kommenterar det spännande läget för Dosell:

" Varje vecka utförs fyra till fem genomgångar för administratörer via Skype och två till tre fysiska handhavanden på plats för den personal som kommer att hantera Dosell ute hos vårdtagare. Givetvis kommer vår gedigna eftermarknad kontinuerligt följa upp varje enskild kund för att säkerställa kundnöjdhet och att samtliga parter känner sig trygga kring hanteringen av Dosell. Den tidiga responsen på systemet i sin helhet har varit mycket positiv och kunder har tacksamt betonat att Dosell är enkel att använda", säger Anders Segerström, VD för iZafe.

Stockholm 2019-05-22

För frågor hänvisas till iZafe Groups VD Anders Segerström:
[email protected] 
iZafe Group AB (publ)
iZafe AB
Grev Turegatan 11A
114 46 Stockholm
E-post: [email protected] 
investor.izafe.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
iZafe Pressrelease 2019-05-22.pdf

Om iZafe Group AB (publ)
iZafe Group är ett bolag som utvecklar digitala lösningar för en tryggare läkemedelshantering och ökad säkerhet på arbetsplatsen. Vår läkemedelsautomat Dosell minskar risken för felmedicinering, ökar tryggheten för familj och anhöriga och avlastar den offentliga vården. Tillsammans med våra larm- och säkerhetslösningar för hemmet och arbetsplatsen erbjuder vi ett helhetskoncept för en tryggare vardag.

Bolaget är noterat på NASDAQ First North Premier. Erik Penser Bank är bolagets Certified Adviser. Telefon: +46 8 463 83 00. E-post: [email protected]. Ytterligare information finns på investor.izafe.se.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.