beQpress
Pressmeddelanden
ASTG: Valberedningens ledamöter inför ASTGs årsstämma 2019 har utsetts. 

Valberedningens ledamöter inför ASTGs årsstämma 2019 har utsetts.

Valberedningens ledamöter har utsetts genom överenskommelse mellan den större aktieägaren i bolaget och vissa medelstora aktieägare i bolaget. Valberedningen består av Claes Lindqvist såsom ordförande för valberedningen, Reidar Östman som representerar sig själv såsom större aktieägare i bolaget och Börje Axelsson som representerar ett flertal medelstora aktieägare i bolaget.

Valberedningen ska bestå av företrädare för den största aktieägaren samt en företrädare för de medelstora aktieägarna och en ordförande med god insyn i styrelsearbetet.

Valberedningen kommer att arbeta fram förslag till årsstämman 2019 avseende ordförande vid stämman, styrelse, styrelsens ordförande, styrelseledamöternas ersättning, revisor och ersättning till denna samt eventuella förslag till förändringar i förfarande för utseende av valberedning.

Kallelse till årsstämma kommer att publiceras senare.

Aktieägare som önskar lämna förslag till valberedningen kan göra det per post till Advanced Stabilized Technologies Group AB (publ), Att: Claes Lindqvist, Vågögatan 6, 164 40 KISTA, eller via e-post till [email protected] 

20 mars 2019

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Claes Lindqvist, ordförande i valberedningen

Telefon: +4670-593 43 78.

E-post: [email protected]

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
ASTG Pressrelease 2019-03-20.pdf

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.