beQpress
Pressmeddelanden
Clemondo: Clemondo Group når överenskommelse om hyresavtal 

Clemondo Group når överenskommelse om hyresavtal

Clemondo Group AB (publ) har sedan förvärvet av Lahega förhandlat med Stile Realestate AB om villkoren för ett hyresavtal för en verksamhetslokal i Rörvik. Parterna har nu nått en överenskommelse som innebär att hyresavtalet upphör. Kostnaden för uppgörelsen täcks till fullo av tidigare gjorda avsättningar.

Överenskommelsen innebär att avvecklingen av Clemondos verksamhet i Rörvik är avslutad och att alla åtaganden och därtill hörande kostnader kan bokas under Q1 / det första halvåret 2019.

Helsingborg 18 mars 2019

För ytterligare information:
Clemondo Group AB (publ)
Jesper Svensson, VD Clemondo, +46 70-529 17 22

Denna information är sådan information som Clemondo Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom Jesper Svenssons försorg, för offentliggörande den 18 mars kl. 08.30. Redeye AB är Clemondos certified adviser, kontakt [email protected] +46 (0)8 121 576 90. Clemondo Group AB (publ), 556792-0193

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Clemondo Pressrelease 2019-03-18.pdf

Clemondo Group AB är en nordiskt verksam kemteknisk koncern med säte i Helsingborg. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför rengörings- och underhållsprodukter för proffs under egna varumärken och under kundernas private labels. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, First North, och handlas under kortnamnet CLEM. Bolagets certified adviser är Redeye AB. För ytterligare information se www.clemondo.se

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.