beQpress
Pressmeddelanden
Urb-it: Urb-it AB (publ) ingår genom sitt brittiska dotterbolag Urb-it Ltd samarbete med Floom Ltd 

Urb-it AB (publ) ingår genom sitt brittiska dotterbolag Urb-it Ltd samarbete med Floom Ltd

Urb-it och marknadsplatsen för florister, Floom, inleder samarbete för att erbjuda hållbara blomsterleveranser till dess kunder i London. För kunderna innebär samarbetet att de kan skicka blommor som en gåva, med personlig överlämning helt på sina egna villkor och dessutom med minimal miljöpåverkan, även samma dag som beställningen görs.

Genom samarbetet med Urb-it hoppas Floom att ta ytterligare ett kliv mot att bli kundernas och floristernas favorit. Man har från start haft en tydlig vision där varje florist handplockas för att säkerställa bästa möjliga kvalitet, vilket genomsyrar hela upplevelsen. Varje bukett är unik vilket är en av anledningarna till den stora tillväxten företaget nu ser. Samarbetet med Urb-it gör nu att de unika blommorna kommer att levereras med minsta möjliga miljöpåverkan och dessutom snabbt, på den tid och plats som konsumenten själv önskar.

"Floom är en väldigt intressant utmanare på den konkurrenskraftiga blomstermarknaden i London. De har en extremt stark tillväxt och vi är övertygade att detta samarbete kommer att accelerera tillväxten ännu mer. Feedbacken, från både Floom och floristerna under testperioden har hittills varit överväldigande positiv och vi ser fram emot att erbjuda kombinationen av våra tjänster till marknaden. Tillsammans med Floom kommer vi att kunna erbjuda ett förstklassigt leveransalternativ som passar kundens och mottagarens behov, utan att addera fordon på redan trånga vägar" säger Johnny Sällberg, CCO på Urb-it.

"Vi är mycket nöjda att starta detta samarbete med Urb-it, som kommer att hjälpa oss att skapa en minnesvärd upplevelse för våra kunder och mottagare. Lösningen kommer också att hjälpa oss med fler hållbara leveransmetoder för våra kunder i London, samt hjälpa oss med den ökade efterfrågan under vår största högtid under året. Urb-it kompletterar vårt erbjudande perfekt, då de levererar till fots och med kollektivtrafik. Dessutom ligger de helt i linje med vår mission att arbeta med oberoende florister, samtidigt som vi vill göra alla kunder nöjda, säger Matt Craggs, Head of operation på Floom (översatt från engelska).

Stockholm 2019-02-13 

För mer information vänligen kontakta:

Johnny Sällberg, CCO Urb-it AB (publ)
E-post: [email protected]
Telefon: +46 701612677

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Urb-it Pressrelease 2019-02-13.pdf

Information

Denna information är sådan information som Urb-it AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning samt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 13 februari 2019.

Följande dokument finns att hämta från beQuoted

Kort om Bolaget

Urb-it erbjuder flexibla, snabba, personliga och miljövänliga leveransalternativ till konsumenter och retailers i stora städer. Urb-it finns idag i Stockholm, London och Paris. För mer information besök: www.urb-it.com Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB som nås på telefonnummer 08-5030 15 50, email: [email protected]

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.