beQpress
Pressmeddelanden
Fram: Fram^ förstärker ledningsgruppen med ny Chief Financial Officer & Head of Investor Relations 

Fram^ förstärker ledningsgruppen med ny Chief Financial Officer & Head of Investor Relations

FRAM SKANDINAVIEN AB ("Fram^") har utsett Niklas Berglund till ny Chief Financial Officer & Head of Investor Relations i koncernens ledningsgrupp. Niklas Berglund tillträder rollen med start den 1 februari 2019 och efterträder därmed Stefan Di Rolfo. Stefan Di Rolfo fortsätter som redovisningsansvarig inom Fram^.

Niklas Berglund har mycket relevant erfarenhet av att bygga och skala upp en internationell ekonomifunktion, framförallt från sin senaste roll som Head of Business Control på BIMA (Milvik AB, ett Kinnevik-bolag) med cirka femton dotterbolag, spridda över flera kontinenter. Han är utbildad vid Linköpings Tekniska Högskola och har en dubbelexamen i Industriell Ekonomi och Matematik.

"Det är fantastiskt kul att kunna välkomna Niklas till Fram^ med hans relevanta erfarenhet av att arbeta nära internationella dotterbolag i utvecklingsländer och bygga en ekonomifunktion av världsklass. Efter att ha haft förmånen att även ha arbetat med Niklas tidigare känns det extra kul att välkomna honom till Fram^ då jag tydligt ser en stark passform med vårt bolag och kultur.", säger Max Bergman, VD för Fram^.

Stockholm den 16 januari 2019

För ytterligare information, vänligen kontakta
Max Bergman, VD
Telefon: +84-70 724 6216
E-post: [email protected]

Stefan Di Rolfo, vVD & Investor Relations ansvarig
Telefon: +46 8 124 00 425
E-post: [email protected]

Certified Adviser
Mangold Fondkommission AB, 08-5030 1550

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg för offentliggörande den 16 januari 2019 kl. 08:00 CET.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Fram Pressrelease 2019-01-16.pdf

Kort om Fram^

Fram^ bedriver verksamhet inom två affärsområden - företagsbyggande inom ramen för affärsområdet Venture Building samt IT-utveckling inom ramen för affärsområdet Standing Teams. Ledningsgrupp och styrelse i Fram^ har över 60 års gemensam erfarenhet av bolagsbyggande och investeringar, framförallt i tillväxtmarknader. Bolagsledningens samlade erfarenheter från globala och regionala ledare som Kinnevik, Cevian Capital, McKinsey & Company, Rocket Internet, Ericsson, Lazada och Bima utgör en mångfacetterad och nödvändig grund för att framgångsrikt bygga bolag i tillväxtmarknader. Bolagets goda tillgång till stark digital expertis inom affärsområdet Standing Teams samt ovan nämnda erfarenheter och kompetenser hos Bolagets styrelse och ledningsgrupp utgör en symbiotisk plattform där Fram^s två affärsområden kan ta hävstång på varandra för att driva på koncernens fortsatta snabba tillväxt.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.