beQpress
Pressmeddelanden
Urb-it: Urb-it AB inleder samarbete med Swedish Match Stureplansbutik 

Urb-it AB inleder samarbete med Swedish Match Stureplansbutik

Urb-it AB inleder samarbete med Swedish Match Stureplansbutik Urb-it och Swedish Match inleder ett samarbete för att erbjuda miljövänliga leveranser till konsumenter i Stockholm. För konsumenter innebär samarbetet att de kan få sina varor levererade direkt från Swedish Match butik på Kungsgatan i Stockholm, på en tid och plats som de själva önskar - med minimal miljöpåverkan.

I detta samarbete kommer konsumenter som besöker Swedish Match butik på Kungsgatan 3 i Stockholm att kunna förbeställa snus och få det levererat i Stockholm samma dag, även inom 1 timme. Det betyder att, om man till exempel vill köpa fabriksfärskt snus som ännu inte har levererats till butiken, kan göra en förhandsbeställning i butiken och därefter få det levererat i Stockholm.

Leveranserna sker med Urb-its crowdsourcade community leveransassistenter, så kallade Urbers, som genomför leveranserna till fots eller med kollektivtrafik.

"Swedish Match är den självklara ledaren på sin marknad och har ett starkt varumärke. Kopplat till ett uttalat hållbarhetsfokus med seriösa målsättningar ser vi en utmärkt grund för ett gott samarbete. Tillsammans med Swedish Match kommer vi att kunna erbjuda ett förstklassigt leveransalternativ - utan att miljön behöver betala priset" säger Johnny Sällberg, Säljchef på Urb-it.

Stockholm 2018-11-16

För mer information vänligen kontakta:

Johnny Sällberg, CSO Urb-it AB (publ)
E-post: [email protected]
Telefon: +46 70 161 26 77

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Urb-it Pressrelease 2018-11-16.pdf

Kort om Bolaget

Urb-it erbjuder flexibla, snabba, personliga och miljövänliga leveransalternativ till konsumenter och retailers i stora städer. Urb-it finns idag i Stockholm, London och Paris. För mer information besök: www.urb-it.com
Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB som nås på telefonnummer 08-5030 15 50.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.