beQpress
Pressmeddelanden
Dividend Sweden: Tilläggsinformation om förvärvet av aktiepost i Liv ihop 

Tilläggsinformation om förvärvet av aktiepost i Liv ihop

Dividend Sweden meddelade igår att man förvärvat 2 281 846 aktier i Liv ihop AB, motsvarande ca 27,5% av aktiekapitalet.

Det avtalade priset för aktieposten uppgår till 6 kr/aktie, plus en tilläggsköpeskilling uppgående till 50% av nettovinsten, realiserad såväl som orealiserad, som affären genererar Dividend Sweden. Ca 15% av likviden erläggs kontant, resterande del under 2019.

Dividend Sweden ser innehavet som långsiktigt centralt i det pågående värdeskapandet i aktieportföljen.

Liv ihop är en etablerad aktör på den svenska marknaden för personlig assistans. Första halvåret 2018 omsatte Liv ihop ca 190 MSEK, en omsättningstillväxt på ca 66%, med ett rörelseresultat om ca 5,7 MSEK. Mer information om Liv ihop finns på hemsidan https://livihop.nu/ och bolagets investerarsida http://investor.livihopgruppen.se/.

Stockholm 2018-09-20

För ytterligare information kontakta:
Bo Lindén, VD Dividend Sweden, 0738-320022, [email protected]

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Dividend Sweden Pressrelease 2018-09-20.pdf

Dividend Sweden
Dividend Sweden AB är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar och genomför finansieringslösningar till mindre bolag, noterade eller på väg att bli det, för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.