beQpress
Pressmeddelanden
Dividend Sweden: Dividend Sweden förvärvar kontrollpost i Liv ihop 

Dividend Sweden förvärvar kontrollpost i Liv ihop

Dividend Sweden har avtalat om förvärv av 2 281 846 aktier i Liv ihop AB (publ), motsvarande ca 27,5% av antalet aktier i bolaget.

Dividend Sweden förvärvar ca 27,5% av aktierna i Liv ihop, noterat på Nasdaq First North, och övertar samtidigt säljarens lock-up till februari 2019.

Liv ihop är en etablerad aktör på den svenska marknaden för personlig assistans. Första halvåret 2018 omsatte Liv ihop ca 190 MSEK, en omsättningstillväxt på ca 66%, med ett rörelseresultat om ca 5,7 MSEK. Mer information om Liv ihop finns på hemsidan https://livihop.nu/ och bolagets investerarsida http://investor.livihopgruppen.se/.

"Dividend Sweden har identifierat Liv ihop som ett intressant bolag i en intressant sektor. Bolaget uppvisar god tillväxt, främst driven av förvärv, men samtidigt med lönsamhet. Med ett börsvärde om ca 80 MSEK bedömer vi affären som ett mycket bra tillfälle att komma in som ägare i bolaget", säger Bo Lindén, VD Dividend Sweden.

Stockholm 2018-09-18

För ytterligare information kontakta:

Bo Lindén, VD Dividend Sweden, 0738-320022, [email protected] 

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Dividend Sweden Pressrelease 2018-09-19.pdf

Dividend Sweden

Dividend Sweden AB är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar och genomför finansieringslösningar till mindre bolag, noterade eller på väg att bli det, för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.