beQpress
Pressmeddelanden
Stockholm Corporate Finance: STOCKHOLM CORPORATE FINANCE FASTIGHETSSEMINARIUM 

STOCKHOLM CORPORATE FINANCE FASTIGHETSSEMINARIUM

Intresset för Stockholm Corporate Finance Fastighetsseminarium som avhölls för fjärde gången på Berns i Stockholm den 17 och 18 september 2018 var rekordstort, fullsatt och sändes på webben i realtid. Moderator under dagen var Jonas Andersson, portföljförvaltare Alfred Berg Fastighetsfond.

SCFs VD Otto Rydbeck inledde med att informera om att det årliga fastighetsseminariet blivit en attraktiv mötesplats för branschens aktörer och investerare. De 12 börsnoterade bolagen har ett totalt marknadsvärde om cirka 55 miljarder kronor och har totalt cirka 80 000 aktieägare. SCF ingår i en koncern med systerbolaget SREFA som förvaltar institutionellt och privat kapital genom att investera i fastigheter med långsiktig stabil avkastning. Fastighetsbeståndet uppgår till cirka SEK 1,5 miljarder och är stängd för nya investerare. Under året kommer systerbolaget M&P Stockholm 3 starta koncernens tredje fastighetsstruktur med fokus på kommersiella kassaflödesfastigheter i Stockholmsregionen riktad till professionella investerare såsom institutioner, stiftelser och family offices samt förmögna privatpersoner.

De bolag som presenterade sig var; Amasten, Catena Fastigheter, Genova, Heba, Kungsleden, Magnolia Bostad, Max Fastigheter, SBB, SSM, Stendörren, Trianon och Victoria Park.

Företagens presentationer finns att ta del av på www.stockholmcorp.se 

2018-09-19

För mer information kontakta;
Otto Rydbeck, Verkställande direktör, tel 0708 784870 [email protected] 

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Stockholm Corporate Finance Pressrelease 2018-09-19.pdf

Om Stockholm Corporate Finance AB
Stockholm Corporate Finance är en oberoende privatägd finansiell rådgivare som erbjuder tjänster inom kvalificerad rådgivning avseende kapitalanskaffning, ägarförändringar, förvärv, samgående och avyttringar (M&A) till börsnoterade och privata företag och dess ägare. Stockholm Corporate Finance är exklusiv svensk partner i det globala nätverket M&A Worldwide som består av 51 M&A-rådgivare och investmentbanker i 45 länder. Stockholm Corporate Finance är ett värdepappersföretag som står under Finansinspektionens tillsyn och är medlem i branschorganisationen SwedSec Licensiering AB. www.stockholmcorp.se 

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.