beQpress
Pressmeddelanden
Livihop: Ny styrelse i Liv ihop AB (publ) 

Ny styrelse i Liv ihop AB (publ)

Vid extra bolagsstämma i Liv ihop AB (publ) idag valdes ny styrelse bestående av Kent Lindholm (omval), Nils Stiernstedt (nyval), Magnus Johansson (nyval) och Jesper von Post (nyval). Styrelsen har utsett Nils Stiernstedt till ordförande.

Stockholm den 19 september 2018

För vidare upplysningar

Christian Paulsson, VD Liv ihop AB (publ)
Tel: 070-211 0010
Mail: [email protected] 

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Livihop Pressrelease 2018-09-19.pdf

Kort om Livihop

Livihop erbjuder personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Bolaget grundades 2011 och har en vision om att bli det ledande assistansbolaget i Sverige. Marknaden för personlig assistans har sin bakgrund i 1994 års LSS-reform, som gav personer med omfattande och varaktiga funktionsnedsättningar ökad möjlighet att klara sina grundläggande, vardagliga behov. Med det stödet ges de assistansberättigade en större möjlighet att på ett likvärdigt och jämställt sätt delta i samhället. Genom att erbjuda assistans som helt utgår från individens behov, bidrar Livihop till att öka livskvaliteten för sina uppdragsgivare. Livihop hjälper också sina uppdragsgivare att få maximal nytta av den assistansersättning de är berättigade till.

Mer information om verksamheten finns på: www.livihopgruppen.se

Mangold, med telefonnummer 08 5030 1550, är Bolagets Certified Adviser.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.