beQpress
Pressmeddelanden
Acconeer: Amerikanska SparkFun lanserar produkt baserad på Acconeers sensor 

Amerikanska SparkFun lanserar produkt baserad på Acconeers sensor

SparkFun Electronics har lanserat en break-out board, A111 Pulsed Radar Breakout, där man integrerat Acconeers sensor A111. Break-out boarden är primärt framtagen för att interagera med Raspberry Pi. SparkFun Elektronics är ett amerikanskt företag som säljer elektronikkomponenter, utvecklingsverktyg för mikrokontrollers och break-out boards till populära kretsar.

- Det är mycket roligt att se en produkt lanserad av en kund som vi har fått in via Digi-Key. Som vi nämnt tidigare valde vi att samarbeta med Digi-Key bland annat för att kunna nå mindre kunder på global basis, utan att behöva lasta vår kundsupport som är exklusivt fokuserade på stora kunder, detta är ett tydligt bevis på att den strategin har fungerat, säger Lars Lindell, VD för Acconeer

2018-08-02

För ytterligare information kontakta:
Lars Lindell, VD Acconeer, Telefon +46 10218 92 00, Mail: [email protected]

Denna information är sådan information som Acconeer AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2a Augusti 2018 klockan 13.00

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Acconeer Pressrelease 2018-08-02.pdf

Om SparkFun
Electronics SparkFun Elektronics är ett amerikanskt företag grundat 2003 med 140 anställda baserat i Boulder, Colorado, USA. Bolaget säljer elektronikkomponenter, utvecklingsverktyg för mikrokontrollers och break-out boards till populära kretsar.

Om Acconeer AB
Med banbrytande teknologi har Acconeer utvecklat en radarsensor som öppnar en ny värld för interaktion. Acconeers mikroradarsensor, med låg strömförbrukning, hög precision, liten storlek och hög robusthet, är en 60 GHz robust och kostnadseffektiv sensor för detektion, avståndsmätning, rörelsedetektering och kamerastödda applikationer med behov av låg strömförbrukning. Acconeer kombinerar fördelen med låg strömförbrukning hos pulsade radarsystem med hög noggrannhet hos koherent radar, allt integrerat i en komponent med en yta på endast 28 mm2. radarsensorn kan ingå i en rad mobila konsumentprodukter, från smartphones till wearables, men även inom områden såsom robotar, drönare, Internet of Things, sjukvård, fordonsindustri, industrirobotar samt säkerhets- och övervakningssystem. Acconeer är ett halvledarbolag och har som affärsmodell att sälja hårdvara till tillverkare av konsumentelektronikprodukter. Acconeer är listat på Nasdaq First North Stockholm med tickerkoden ACCON, Redeye är bolagets Certified Advisor (CA).

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.