beQpress
Pressmeddelanden
Raytelligence: Raytelligence erhåller strategisk order för sin radarsensor 

Raytelligence erhåller strategisk order för sin radarsensor

Raytelligence erhåller en order (ordervärde ca 100 000 SEK) av ett stort holländskt bolag inom "Intelligent technology" för en pilotinstallation i två fängelser avseende övervakning av fångar i cell.

Ordern erhölls i hård konkurrens med andra bolag och är ett genombrott inom detta område, potentialen är mycket stor säger Per-Arne Viberg CEO Raytelligence AB. Det finns fängelser över hela världen som har behov att övervaka vitalparametrar på ett icke-integritetskränkande sätt, förutom ren närvarokontroll kan andning, puls och position detekteras fortsätter Per-Arne.

2018-07-18

För frågor hänvisas till CEO Per-Arne Viberg:
[email protected]

Raytelligence AB (priv)
Klammerdammsgatan 6
302 42 Halmstad

Tel 0702-20 33 82
Epost: [email protected]
www.raytelligence.com

Denna information är sådan som Raytelligence AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 18 juli 2018 kl 15.00 CET.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Raytelligence Pressrelease 2018-07-18.pdf

OM Raytelligence AB (priv)
Raytelligence är ett svenskt innovationsbolag, baserat i Halmstad som erbjuder produkter för övervakning av vitalparametrar, det vill säga andning, hjärtfrekvens och rörelsemönster, baserat på bolagets egen 60 GHz radarteknologi.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.