beQpress
Pressmeddelanden
Intuitive Aerial: Första Ryssland-leveransen för Intuitive Aerial efter vunnen rysk upphandling 

Första Ryssland-leveransen för Intuitive Aerial efter vunnen rysk upphandling

Intuitive Aerial levererar två NEWTON-system till sin första ryska kund. Ordern är resultatet av en upphandling med den ryska sportkanalen Match TV som slutkund.

Bolaget har fått en order värd 820 TSEK. Ordern är resultatet av en upphandling i Ryssland där deltagande har skett genom en rysk aktör som offererat Intuitive Aerials system - NEWTON S. Slutkund för upphandlingen är den ryska sportkanalen Match TV.

- "Det är alltid glädjande att få leverera NEWTON-system till nya regioner. Nya regioner ger oss ökad exponering och ökar potentialen för fler ordrar i närområdet. System levereras till en TV-kanal med sport som huvudsakligt sändningsinnehåll vilket är ett starkt användningsområde för NEWTON. Vi har dessutom deltagit i upphandlingen med vår produkt genom en rysk aktör som redan är etablerad på den ryska TV- och broadcast-marknaden, vilket känns positivt för framtida potential i Ryssland", säger Robin Kahlbom, vd för Intuitive Aerial.

Bolaget har tidigare meddelat att påbörjad användning av bolagets produkter inom en ny geografisk region är en strategiskt viktig händelse då det bidrar till relevant och ökad exponering mot fler potentiella kunder inom regionen.

2018-07-10

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Robin Kahlbom, vd
Intuitive Aerial AB
[email protected]
+46 (0)73 070 32 02

Denna information är sådan information Intuitive Aerial AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 10 juli 2018 kl 16.30.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Intuitive Aerial Pressrelease 2018-07-10.pdf

Om Intuitive Aerial
Intuitive Aerial är ett svenskt innovationsbolag som utvecklar högteknologiska produkter för stabilisering och fjärrstyrning av rörliga kameror inom både film och tv-industrin. Bolaget riktar sig primärt mot tjänste- och uthyrningsföretag som arbetar på uppdragsbasis med inspelning och livesändning av rörliga bilder världen över. Intuitive Aerial erbjuder produktserien NEWTON - kompakta gyrostabiliserade kamerahuvuden samt DOMINION som används för fjärrstyrning av bolagets produkter och kamerasystem från tredje-part. Företaget är även känt för produkten AERIGON - en filmdrönare som lyfter och stabiliserar tunga proffskameror. Under 2017 presenterade bolaget en ny strategi med fokus på marknadsföring och försäljning av NEWTON-serien. Bolaget har sitt säte i teknikinnovativa Linköping med närhet till både Linköpings Universitet och ett av Sveriges ledande startup-kluster. Intuitive Aerial är listat på Nasdaq First North Stockholm sedan januari 2015. Bolagets Certified Adviser är G&W Fondkommission.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.