beQpress
Pressmeddelanden
TargetEveryOne: TargetEveryone AB - Offentliggörande av prospekt 

TargetEveryone AB - Offentliggörande av prospekt

Prospektet för Erbjudandet ("Prospektet") har idag godkänts av Finansinspektionen. Därefter passporterades prospektet för användning i Norge. Prospektet publiceras idag och är, med förbehåll för regleringsbegränsningar i vissa jurisdiktioner, tillgängligt på www.targeteveryone.com och www.sb1markets.no. Kopior av Prospektet kan också erhållas utan kostnad från och med samma datum genom att kontakta Bolaget eller Sole Bookrunner (såsom definieras nedan).

EJ FÖR DISTRIBUTION ELLER OFFENTLIGGÖRANDE, DIREKT ELLER INDIREKT, TILL AMERIKANSKA NYHETSTJÄNSTER ELLER FÖR SPRIDNING I ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN, ELLER NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRUBITION ELLER OFFENTLIGGÖRANDE SKULLE VARA OTILLÅTEN.

Som tidigare meddelats kommer Erbjudandet att innefatta ett institutionellt erbjudande och ett erbjudande till allmänheten, vilket beskrivs närmare i Prospektet. Ansökningsperioden för det institutionella erbjudandet pågår från klockan 9.00 den 4 maj 2018 till klockan 14.00 den 22 maj 2018, och ansökningsperioden för erbjudande till allmänheten pågår från kl. 9.00 den 4 maj 2018 till klockan 12.00 den 22 maj 2018. Ansökningsperioden kan förkortas eller förlängas när som helst.

SpareBank 1 Markets AS agerar Sole Bookrunner i samband med Erbjudandet. Sparebank 1 Markets AS är vidare utsedd till certifierad Merkur Market-rådgivare avseende noteringen i enlighet med reglerna för notering på Merkur Market. Advokatfirmaet Grette AS agerar som juridisk rådgivare, avseende norsk rätt, till Bolaget i samband med Erbjudandet.

Stockholm 2018-05-03

För ytterligare frågor, vänligen kontakta:

Bjrn Forslund, VD
+47 484 83 838
[email protected]

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
TargetEveryOne Pressrelease 2018-05-03 Svenska.pdf

Viktigt meddelande

Informationen i detta pressmeddelande är endast till för bakgrundsändamål och gör inte anspråk på att vara fullständig. Ingen förlitan kan, oavsett ändamål, sättas till informationen i detta pressmeddelande eller dess korrekthet, skälighet eller fullständighet.

Sole Bookrunner, något av dess närstående bolag, eller någon av deras respektive styrelseledamöter, befattningshavare, anställda, rådgivare eller agenter, accepterar inget som helst ansvar för, eller lämnar någon utfästelse eller garanti, uttrycklig eller underförstådd, om sanningen, korrektheten eller fullständigheten av informationen i detta pressmeddelande (eller om någon information har utelämnats från pressmeddelandet) eller annan information som rör bolaget, dess dotterbolag eller intresseföretag, vare sig det är skriftligt, muntligt eller i visuell eller elektronisk form, och oavsett hur den har tillgängliggjorts, eller för eventuella förluster som uppkommer från något användande av detta pressmeddelande eller innehållet eller på annat sätt uppstår i samband med detta.

Varken detta pressmeddelande eller informationen häri är till för offentliggörande, distribution eller publicering, helt eller delvis, direkt eller indirekt, i eller till eller från USA (inklusive dess territorier, någon delstat i USA och District of Columbia), Australien, Kanada, Japan, Hongkong, Sydafrika eller någon annan jurisdiktion där detta skulle utgöra en överträdelse av de relevanta lagarna i jurisdiktionen. Publiceringen, distributionen eller offentliggörandet av detta pressmeddelande kan begränsas av lag i vissa jurisdiktioner och personer i vars ägo något dokument eller annan information som avses häri ska informera sig om och beakta sådana begränsningar. Underlåtenhet att följa dessa restriktioner kan utgöra en överträdelse av värdepapperslagar i sådana jurisdiktioner.

Detta pressmeddelande varken utgör eller innehåller ett erbjudande att sälja eller en uppmaning till något erbjudande att köpa eller teckna eventuella värdepapper som avses i detta pressmeddelande till någon person i någon jurisdiktion, inklusive USA, Australien, Kanada, Japan, Hongkong eller Sydafrika eller någon jurisdiktion till vilken eller i vilket sådant erbjudande eller uppmaning är olagligt. De värdepapper som avses i detta pressmeddelande har inte varit och kommer inte att registreras enligt U.S. Securities Act från 1933, i dess ändrade lydelse ("U.S. Securities Act"), och får inte erbjudas eller säljas i USA utan registrering eller ett undantag från, eller i en transaktion som inte omfattas av, registreringskraven i U.S. Securities Act och i enlighet med tillämpliga amerikanska delstatliga värdepapperslagar. Bolaget avser inte att registrera några av de värdepapper som avses häri i USA eller att utföra ett offentligt erbjudande av värdepapper i USA.

Erbjudande av de värdepapper som avses i detta pressmeddelande kommer att göras genom ett prospekt. Detta pressmeddelande är en annons och är inte ett prospekt enligt direktiv 2003/71/EG (tillsammans med tillämpliga genomförandeåtgärder i någon medlemsstat, "Prospektdirektivet"). Investerare ska inte teckna sig för några värdepapper som avses i detta pressmeddelande, utom på grundval av uppgifter i det ovannämnda prospektet. Kopior av sådant prospekt kommer efter offentliggörandet att vara tillgängliga på bolagets registrerade adress och, med vissa undantag, på bolagets hemsida.

I annan EES-medlemsstat än Norge som har genomfört Prospektdirektivet, är detta meddelande endast adresserat till och endast riktat till kvalificerade investerare i den Medlemsstaten i enlighet med Prospektdirektivet ("Kvalificerade Investerare"), d.v.s. endast till investerare som kan ta del av erbjudandet utan ett godkänt prospekt i en sådan EES-medlemsstat.

Denna kommunikation distribueras endast till och är endast riktad mot personer i Storbritannien som är Kvalificerade Investerare och som är (i) professionella investerare som omfattas av artikel 19(5) i Financial Services and Markets Act 2000 (Financial Promotion) Order 2005, i dess ändrade lydelse ("Ordern") eller (ii) High Net Worth Entities, och andra personer till vilka detta tillkännagivande lagligen kan kommuniceras, som omfattas av artikel 49(2) (a)-(d) i Ordern (alla sådana personer tillsammans kallas för "relevanta personer"). Denna kommunikation får inte ligga till grund för åtgärder av personer som inte är relevanta personer. Alla investeringar eller investeringsaktiviteter som denna kommunikation hänför sig till är endast tillgängliga för relevanta personer och kommer endast att göras med relevanta personer. Personer som distribuerar detta meddelande måste försäkra sig om att det är lagligt att göra det.

Sole Bookrunner och dess närstående bolag agerar uteslutande för Bolaget och ingen annan i samband med det tilltänkta Erbjudandet. De kommer inte att betrakta någon annan person som sina respektive kunder i förhållande till det tilltänkta Erbjudandet och kommer inte att vara ansvariga i förhållande till någon annan än Bolaget att tillhandahålla skydd till sina respektive kunder eller för att ge råd i förhållande till det tilltänkta Erbjudandet, innehållet i detta pressmeddelande eller någon transaktion, arrangemang eller annat som avses häri. I samband med det tilltänkta Erbjudandet kan Sole Bookrunner och någon av dess närstående bolag, för sin egen räkning, teckna eller köpa aktier och i den egenskapen även behålla, köpa, sälja, erbjuda att sälja eller på annat sätt handla för egen räkning med sådana aktier och andra värdepapper i Bolaget eller relaterade investeringar i samband med det tilltänkta Erbjudandet eller på annat sätt. Följaktligen bör hänvisningar i ett prospekt, om sådant publiceras, till de aktier som emitteras, erbjuds, tecknas, förvärvas, placeras eller på annat sätt hanteras, läsas som inbegriper eventuella emissioner eller erbjudanden till eller teckning, förvärv, placering eller hantering av Sole Bookrunner och någon av dess närstående bolag som agerar som investerare för egen räkning. Sole Bookrunner har inte för avsikt att meddela omfattningen av sådan investering eller transaktioner annat än i enlighet med legala eller regulatoriska skyldigheter att göra det.

Frågor som diskuteras i detta tillkännagivande kan innehålla framåtblickande uttalanden. Framåtblickande uttalanden är uttalanden som inte är historiska fakta och kan identifieras med ord som "tror", "siktar på", "förväntar", "förutser", "avser", "uppskattar", "kommer", "kan komma", "fortsätter", "bör" och liknande uttryck. De framåtblickande uttalandena i detta pressmeddelande baseras på olika antaganden, varav många i sin tur baseras på ytterligare antaganden. Trots att Bolaget anser dessa antaganden var rimliga när de gjordes är dessa antaganden naturligen föremål för betydande kända och okända risker, osäkerheter, beroenden och andra viktiga faktorer som är svåra eller omöjliga att förutse och ligger utanför dess kontroll. Sådana risker, osäkerhetsfaktorer, beroenden och andra viktiga faktorer kan leda till att faktiska händelser skiljer sig väsentligt från de förväntningar som uttrycks eller antytts i detta pressmeddelande genom sådana framåtblickande uttalanden. Framåtblickande uttalanden talar endast per det datum de är gjorda och kan inte åberopas som en vägledning för framtida resultat. Bolaget, Sole Bookrunner och deras respektive närstående bolag avsäger sig uttryckligen alla skyldigheter eller åtaganden att uppdatera, granska eller revidera eventuella framåtblickande uttalanden som ingår i detta pressmeddelande, antingen som en följd av ny information, framtida utveckling eller på annat sätt.

Erbjudandet kan påverkas av en rad omständigheter, såsom marknadsförhållanden, och det finns ingen garanti för att Erbjudandet kommer att fortlöpa och att noteringen kommer att inträffa.

Information, åsikter och framåtblickande uttalanden som ingår i detta pressmeddelande talar endast per dess datum och kan komma att ändras utan föregående meddelande.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.