beQpress
Pressmeddelanden
TargetEveryOne: TargetEveryone tillträder aktier i Cloud Explorers 

TargetEveryone tillträder aktier i Cloud Explorers

I enlighet med tidigare pressmeddelande har TargetEveryone nu tillträtt aktierna i Cloud Explorers AS efter att en sedvanlig due diligence genomförts och godkänts.

Tillträdet avser 75 000 aktier vilket motsvarar 30 procent av det totala ägandet och rösterna.

Cloud Explorers är ett internationellt, Oslobaserat företag som under de senaste sex åren varit en pionjär inom big data- och analysplattformar och infrastruktur. Bolaget har en både unik och samtidigt enkel tjänst som heter PRISM som är integrerad med en s k Data Lake-lösning under namnet Viking. Bolaget har sex anställda och kunderna finns inom ett flertal affärsområden med namn såsom exempelvis Bisnode, Kantar TNS, EU-parlamentet (genom Kantar Public), Continental, Porsche, Audi och Egmont Publishing.

TargetEveryone betalar 4,5 miljoner NOK kontant och utger dessutom 1,5 miljoner nyemitterade aktier till priset 5,01 SEK per styck. Ägarna till Cloud Explorer har förbundit sig att inte att inte avyttra dessa 1,5 miljoner aktier i TargetEveryone under tolv månader från undertecknandet av köpeavtalet.

2018-01-09

För mer information, kontakta
Fredric Forsman, styrelseordförande TargetEveryone, [email protected]

Denna information är sådan information som TargetEveryone AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 9 januari 2018 kl 08.20.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
TargetEveryOne Pressrelease 2018-01-09.pdf

Om TargetEveryone
TargetEveryone är noterat på Nasdaq First North Sweden och startade för tio år sedan i den nordiska mobila entreprenörsmiljön. Numera har TargetEveryone kunder och partners i över 80 länder och 45 medarbetare på kontor i Stockholm, Oslo, Lissabon och indiska Chandigarh.
www.targeteveryone.com

Certified Adviser
Mangold Fondkommission AB (556585-1267)
Box 55 691
102 15 Stockholm
Telefon: +46 8 503 015 50
www.mangold.se

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.