beQpress
Pressmeddelanden
Wifog: Wifog återkallar incitamentsprogram - förtydligande 

Wifog återkallar incitamentsprogram - förtydligande

Detta pressmeddelande är ett förtydligande av det pressmeddelande som gick ut tidigare idag angående att Bolaget återkallar ett incitamentsprogram.

Angående det återkallade teckningsoptionsprogrammet som antogs vid årsstämma den 23 maj 2017, så var programmet utformat så att styrelsen i Bolaget kunde tilldela teckingsoptioner till sig själva. Detta anses inte vara i enlighet med god sed på aktiemarknaden, enligt Aktiemarknadsnämndens uttalanden.

Stockholm 2017-08-31

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Håkansson, VD Wifog Holding AB (publ)
E-post: [email protected]
Hemsida: http://investor.wifog.com.

Denna information är sådan information Wifog Holding AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 31 augusti 2017 kl 17:55.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Wifog Pressrelease 2017-08-31.pdf

Kort information om Wifog Holding AB (publ)

Wifogs affärsidé är att skapa konsumentnytta och konsumentvärde i vardagliga aktiviteter online. Bolaget rymmer Wifog Mobile som är en mobiltjänst som köper kapacitet i 3s nät, en lojalitets- och aktivitetsplattform samt en B2B enhet som erbjuder en portfölja av digitala lojalitets- och konsumenttjänster åt företag, organisationer och verksamheter, i och utanför Sverige. Tjänsteportföljen inbegriper lösningar för online shopping, marknadsundersökningar, reklam och belönar dig med poäng som du kan använda för att betala dina räkningar. Du hittar även unika erbjudanden, rabatter och bonusar, skräddarsydda för din personlighet och dina behov när du shoppar online.

Bolaget är noterat på Nasdaq First North och Mangold Fondkommission är Certified Adviser, tel. +46 8 5030 1550, www.mangold.se.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.