beQpress
Pressmeddelanden
Urb-it: Urb-it lanserar Swish som betalningsmetod för den svenska marknaden 

Urb-it lanserar Swish som betalningsmetod för den svenska marknaden

Urb-it AB (publ) ("Urb-it" eller "Bolaget") lanserar Swish som betalningsmetod för köp på den svenska marknaden.

I den senaste versionen av Bolagets app för Android och iOS erbjuds Urb-its kunder att betala med hjälp av Swish utöver de kreditkortsalternativ som redan finns tillgängliga.

"Vi är mycket nöjda med att kunna erbjuda betalning genom Swish vilket ytterligare förenklar köp via vår app och check-out lösning och stärker kundnyttan med vår tjänst", säger Fredrik Warstedt, VD på Urb-it.

Information om notering på Nasdaq First North

Urb-it genomför en emission om 110 MSEK, vilken är säkerställd till 100 procent genom teckningsåtaganden och emissionsgarantier från externa investerare samt Bolagets befintliga aktieägare. Bland ankarinvesterarna, som tecknar för 44,2 MSEK, är aktiefonden Swedbank Robur Ny Teknik störst med ett teckningsåtagande om 25 MSEK. Teckningsperioden löper mellan 15 juni - 28 juni 2017 och anmälan om önskan att teckna aktier sker genom anmälningssedel eller elektroniskt med bank-ID på Mangolds hemsida. Både anmälningssedel och prospekt finns tillgängliga på Bolagets hemsida, http://investors.urbit.com, samt på Mangolds hemsida, https://www.mangold.se/emission/urb-it/.

Stockholm, 26 juni 2017

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Warstedt, VD
+46 736 182 748
[email protected]

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Urb-it Pressrelease 2017-06-26.pdf

Om Urb-it

Urb-it är en koncern bestående av dotterbolagen PARIS SAS och Urb-it London Ltd som tillsammans erbjuder konsumenter en shoppingupplevelse helt på konsumentens villkor. Med Urb-it kan konsumenten handla online via anslutna retailers webbutik eller i Urb-its app och få varan personligt överlämnad direkt - eller när det passar konsumenten. Mangold, med telefonnummer 08 5030 1550, är Bolagets Certified Adviser. Prospekt och mer information om verksamheten finns på www.urb-it.com.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.