beQpress
Pressmeddelanden
RSS Nordic: RSS Nordic Development Fastigheter noterar obligationslån på Nasdaq First North Bond Market 

RSS Nordic Development Fastigheter noterar obligationslån på Nasdaq First North Bond Market

RSS Nordic Development AB (publ) ("Bolaget") har fått sin ansökan om notering av ett obligationslån godkänd på Nasdaq First North Bond Market ("First North").

Obligationslånet, med kortnamnet RSSNOR01 och ISIN-kod SE0009664311 beräknas noteras den 29 maj 2017 för institutionell handel. I samband med ansökan och noteringen har styrelsen för Bolaget upprättat en bolagsbeskrivning, vilken har publicerats på Bolagets hemsida www.rssnordic.se och gjorts tillgänglig före första dag för handel, i enlighet med First Norths regelverk.

Nord Fondkommision har agerat emissionsbank i samband obligationsemissionen. Wildeco Ekonomisk Information har agerat Certified Adviser i samband med noteringen på First North.

2017-05-24

För mer information, vänligen kontakta:

Runar Söderholm
VD
[email protected]
0700901435

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
RSS Nordic Pressrelease 2017-05-24.pdf

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som RSS Nordic Development AB (publ) ska offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning, och i förekommande fall, lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 24 maj 2017 kl. 14:00 CEST

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.