beQpress
Pressmeddelanden
Ampla Kapital: Årsredovisning för räkenskapsåret 2016 

Årsredovisning för räkenskapsåret 2016

Ampla Kapital AB (publ) offentliggör idag bolagets årsredovisning för perioden 1 januari 2016 till 31 december 2016. Årsredovisningen finns bifogad härvid och kan även laddas hem från bolagets webbsida www.amplakapital.se

(För fullständig årsredovisning se bifogad fil)

Informationen är sådan som Ampla Kapital AB (publ) ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 28 april 2017 klockan 16.30.

Bolagets resultat för 2016 skiljer sig något från de siffror som kommunicerades per bokslutskommunike den 28 februari i år. Resultatet för 2016 blev 78 422 kronor istället för den tidigare rapporterade siffran på -49 692. Skillnaden utgörs i huvudsak av ett par leverantörsfakturor som bokats felaktigt och följaktligen krediterats bolaget. Därutöver har en fordranspost ombokats till en kostnad p.g.a. leverans innan bokslutsdatumet. Då årets resultat blivit positivt har periodiseringsfond och skatt bokats på detsamma.

Kommande rapporter:

Delårsrapport för perioden 1 januari 2017 till 30 juni 2017 publiceras den 31 augusti 2017.

För ytterligare infomation vänligen kontakta Rickard Fischerström, VD Tel. 0733 80 30 11

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Ampla Kapital Pressrelease 2017-04-28.pdf
Ampla Kapital Arsredovisning 2016.pdf

Om Ampla Kapital
Ampla Kapital erbjuder finansiering till låntagare inom den Nordiska fastighetsmarknaden. Vi erbjuder senior, junior och helhetsfinansiering till den kommersiella sektorn inom vilken vårt team har över 75 års sammanlagd erfarenhet av att finansiera, äga och förvalta tillgångar. Fokus ligger på att stödja förvärv och omfinansieringar där det finns en tydlig plan för värdeskapande och där sponsorn deltar med ett betydande aktiekapital. Vi utvärderar finansieringsmöjligheter med utgångspunkt i fastighetsfundamenta där de viktigaste komponenterna är värdering, kassaflöden och likviditet. Läs mer på www.amplakapital.se

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.