beQpress
Pressmeddelanden
Property Income: Property Income SEK 2017 AB (publ) offentliggör prospekt 

Property Income SEK 2017 AB (publ) offentliggör prospekt

Den 26 april 2017 har Property Income SEK 2017 AB (publ) ("Property Income") offentliggjort ett erbjudande om teckning av aktier av serie B ("Erbjudandet"). Erbjudandet riktar sig till investerare i Sverige. Anmälningstiden löper under perioden från den 1 maj till den 16 maj 2017. Förhandsteckning löper under perioden från den 27 april till den 30 april 2017.

Med anledning av Erbjudandet har Property Income upprättat ett prospekt som har godkänts och registrerats av Finansinspektionen. Prospekt och instruktion om hur anmälan kan göras finns på bolagets webbplats (http://www.propertyincome2017.se/).

Catella Bank är Global Lead Sales Partner och Gernandt & Danielsson Advokatbyrå är legal rådgivare i samband med Erbjudandet.

Stockholm 26 april 2017

För frågor vänligen kontakta:
Timo Nurminen, ordförande, Property Income, +46 8 463 33 10 / +358 10 5220 100.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Property Income Pressrelease 2017-04-26.pdf

Om denna information
Informationen i detta pressmeddelande är sådan som Property Income är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 26 april 2017 kl. 17.30.

Om Property Income
Bolaget är en alternativ investeringsfond och bolagets verksamhetsföremål är att direkt eller indirekt äga, förvärva, försälja och förvalta fastigheter och/eller fastighetsbolag samt idka därmed förenlig verksamhet.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.