beQpress
Pressmeddelanden
Stockholm Corporate Finance: Stockholm Corporate Finance nionde Life Science-seminarium var fullsatt 

Stockholm Corporate Finance nionde Life Science-seminarium var fullsatt

Drygt 400 personer deltog under Stockholm Corporate Finance nionde Life Science seminarium som arrangerades den 21 och 22 mars i samarbete med Financial Hearings och Nyhetsbyrån Direkt. Det var 16 bolag som presenterades motsvarande ett totalt marknadsvärde om cirka SEK 15 miljarder. Investerarintresset för Life Science-sektorn fortsätter att öka både bland institutioner, kapitalförvaltare och privata aktieinvesterare.

SCFs VD Peter Enström inledde med att informera om att de närvarande 16 bolagen utgör en viktig del av den svenska Life Science-industrin. Många bolag är relativt små och arbetar under svåra finansiella förhållanden men deras forskning, som på senare år blivit alltmer sofistikerad, kommer att förändra många människors hälsa och vardag. "Forskning med stöd av riskkapital är en nödvändighet idag för att få en bred och livskraftig svensk Life Science industri för att kunna konkurrera på den internationella marknaden med målet att bli världsledande".

Moderator under dagen var ekonomijournalist Lars Frick. De bolag som presenterade sig var; Addlife, Bactiguard, Camurus, Dignitana US Inc, Hansa Medical, InDex Pharma, IRLAB, Karolinska Development, Medcap, Medivir, Moberg Pharma, Oasmia Pharmaceutical, Orexo, Redwood Pharma Scibase, och Wnt Reserarch. Företagens presentationer finns att ta del av på www.stockholmcorp.se

Nästa kapitalmarknadsdag, Fastigheter, är den 19 september 2017. Använd denna länk för anmälan

https://www.lyyti.in/Stockholm_Corporate_Finance_Fastighetsseminarium_den_19_sep tember_2017_7174

Stockholm den 23 mars 2017

För mer information kontakta;
Peter Enström, Verkställande direktör, tel 08 440 56 47 [email protected]

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Stockholm Corporate Finance Pressrelease 2017-03-23.pdf

Om Stockholm Corporate Finance
Stockholm Corporate Finance AB är en oberoende privatägd finansiell rådgivare som erbjuder tjänster inom kvalificerad rådgivning avseende kapitalanskaffning, ägarförändringar, förvärv, samgående och avyttringar (M&A) till börsnoterade och privata företag och dess ägare. Stockholm Corporate Finance är exklusiv svensk partner i det globala nätverket M&A Worldwide som består av 44 M&A-rådgivare och investmentbanker i 38 länder. Stockholm Corporate Finance är ett värdepappersföretag som står under Finansinspektionens tillsyn och är medlem i branschorganisationen SwedSec Licensiering AB. www.stockholmcorp.se

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.