beQpress
Pressmeddelanden
Gapwaves: Presentation av Gapwaves för Aktiespararna Mölndal och Härryda, samt Göteborg Hisingen 

Presentation av Gapwaves för Aktiespararna Mölndal och Härryda, samt Göteborg Hisingen

Den 25 januari och den 30 januari kommer VD Lars-Inge Sjöqvist att presentera Gapwaves AB vid en aktivitet som arrangeras av Aktiespararna Mölndal och Härryda, och vid en aktivitet som arrangeras av Aktiespararna Göteborg Hisingen.

Den 25 januari hålls aktiviteten på Pedagogen Park i Mölndal mellan kl. 18:30 och 21:00. Företagspresentationen av Gapwaves kommer att hållas efter att Aktiespararna Mölndal och Härryda inlett med att hålla sitt årsmöte. Aktiespararna har ca 700 medlemmar i kommunerna Mölndal och Härryda.

Den 30 januari hålls aktiviteten på Grand Hotel Opera i Göteborg med start kl. 17:30. I anslutning till aktiviteten hålls även Aktiespararna Göteborg Hisingens årsmöte 2016. Aktiespararna Göteborg Hisingen har ca 1 000 medlemmar.

Anmälan till aktiviteten den 30 januari kan göras via länken nedan:
http://www.aktiespararna.se/sajt/kontakt/lokalavdelningar/lok/aktiespararna/GoteborgHisingen/Lokala-aktiviteter/traffa-det-spannande-chalmersforetaget-gapwave-samt-ett-annu-hemligt-foretag-aven-aktiespararna-hisingens-arsmote-sker-pa-detta-mote-/

Göteborg den 23 januari 2017

För ytterligare information se Gapwaves ABs hemsida www.gapwaves.com eller kontakta VD Lars-Inge Sjöqvist.

Lars-Inge Sjöqvist
Telefonnummer: 0736 84 03 56
E-post: [email protected]

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Gapwaves Pressrelease 2017-01-23.pdf

Om Gapwaves AB
Gapwaves AB är sprunget ur forskning på Chalmers Tekniska Högskola och etablerades 2011 för att kommersialisera innovationer för effektiv trådlös kommunikation. I och med den exponentiellt ökande användningen av bild och video i våra mobila enheter uppkommer också ett ökande behov av högpresterande trådlösa system. Till dessa system utvecklar Gapwaves AB vågledar- och antennprodukter baserade på den patenterade GAP-vågledarteknologin. Bolagets marknader är bland annat radiolänkar inom telekom, bilradar, avlyssningssystem och rymdobservatorier.

G&W Fondkommission är utsedd till Gapwaves ABs Certified Advisor.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.