beQpress
Pressmeddelanden
Online Brands: Butik i Dalsjöfors utsatt för rån 

Butik i Dalsjöfors utsatt för rån

Under onsdagskvällen den 18 januari 2017 utsattes den helägda butiken Hedbergs Guld & Silver i Dalsjöfors för ett rån efter stängningsdags. Gärningsmännen orsakade stor förödelse i butiken och lyckades få med sig varor till ett ännu okänt värde. Bolaget kommer under en period stänga den fysiska butiken i Dalsjöfors för återställande renovering.

Dock kommer e-handeln på hedbergsguld.se fortsatt vara öppen, då varuförsörjningen i e-handeln kommer att skötas med butikerna Juvelerare Eric G Andersson AB i Västervik, Juvelerare John Victorin i Varberg AB i Varberg samt tillsammans med befintliga leverantörer.

Dalsjöfors den 19 januari 2017

Styrelsen

För mer information maila:
Mats Bergengren, VD Online Brands Nordic AB (publ), [email protected]

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Online Brands Pressrelease 2017-01-19.pdf

Mer om Online Brands Nordic AB (publ)

Online Brands Nordic AB, www.onlinebrands.se, är en koncern som driver en ledande e-butik på den svenska marknaden för smycken. Koncernen består idag av moderbolaget Online Brands Nordic AB, det helägda dotterbolaget Hedbergs Guld & Silver AB, som säljer vigselringar, smycken, klockor och matsilver via e-handelsbutiken, www.hedbergsguld.se och sin fysiska butik i Dalsjöfors utanför Borås, Juvelerare Eric G Andersson AB som bedriver smyckes- och klockhandel i Västervik samt Juvelerare John Victorin i Varberg AB som bedriver smyckeshandel i Varberg. Bolaget har sedan 1928 sålt smycken av högsta kvalitet till mycket konkurrenskraftiga priser.

Aktien handlas på First North under tickerkoden OBAB.

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB, tel 08- 503 10 550

"Denna information är sådan information som Online Brands Nordic AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 19 januari 2016 kl. 08.30 CET."

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.