beQpress
Pressmeddelanden
Melitho: Villkorsändring har accepterats 

Villkorsändring har accepterats

Efter ett skriftligt beslutsförfarande har fordringshavarna kommit överens om att acceptera ändringen av villkoren för obligationslånet om nominellt 140 000 000 SEK utgivet av Melitho AB (publ) ("Melitho" eller "Bolaget") den 30 september 2014. 

Bakgrunden till villkorsändringen är att Bolaget idag har vissa tillgångar som har ökat i värde och likvida medel på konton som inte genererar någon avkastning och som är pantsatta under villkoren. Bolaget önskar därför utnyttja situationen genom att realisera vinster och frigöra de likvida medlen för att kunna amortera obligationsskulden i syfte att minska Bolagets räntekostnader och stärka Bolagets kassa. Enligt Bolaget kommer föreslagna förändringar att gagna fordringshavarna.

Villkorsändringen träder i kraft den 8 december 2016. De uppdaterade villkoren finns publicerade på Bolagets hemsida.

Helsingborg den 8 december 2016

För ytterligare information kontakta:
Thomas Melin, VD, tel. +46 (0) 8 656 37 07
www.melitho.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Melitho Pressrelease 2016-12-08.pdf

Viktig information:
Denna information är sådan information som Melitho är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 8 december 2016 kl. 18:00 CET.

Om Melitho
Melitho bildades 1989 och har sitt säte i Helsingborg. Bolagets verksamhet består i att äga och förvalta aktier, fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet. Bolaget är inriktat mot svenska fastigheter med fokus på Skåne, men äger även fastigheter i övriga delar av landet. Fastighetsbeståndet utgörs både av bostäder och kommersiella fastigheter, med mål att växa både organiskt och genom förvärv. Mangold Fondkommission AB, 08-503 015 50, är Bolagets Certified Adviser.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.