beQpress
Pressmeddelanden
Pilum: Envipower har tecknat kontrakt 

Envipower har tecknat kontrakt

Energi- och miljöteknikkoncernen Pilums dotterbolag Envipower, har i enlighet med vad tidigare meddelats, tecknat kontrakt med Fjernvarme Fyn Fynsværket A/S tisdagen 25 oktober. Kontraktet är för ombyggnad av dagens elfilter till textilfilter. Kontraktsvärdet är, som tidigare meddelats, ca 9 MDKK.

- Vi är stolta över att få leverera till Fjernvarme Fyn Fynsværket A/S. Vi levererar utrustning som är avgörande för att säkerställa hög tillgänglighet, effektivitet och flexibilitet för våra kunder. Här hjälper vi kunden att reducera sina utsläpp av stoft och därmed minskar kundens miljöpåverkan. Med omfattande verksamhet i Tyskland, Storbritannien och Sverige och runt 60 års erfarenhet kan vi erbjuda innovativa och beprövade lösningar inom de flesta applikationer, säger Stefan Wallerman, vd Saxlund International AB och Pilum AB.

2016-10-25

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Stefan Wallerman, CEO, tel. 08-580 873 38, 070-306 37 00

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Pilum Pressrelease 2016-10-25.pdf

Denna information är sådan information som Pilum AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 25 oktober 2016 kl 08:30 (CET).

Om Pilum
Pilum är genom dotterbolagen Saxlund och Envipower en komplett leverantör av hela värdekedjan - teknisk konsultation, anläggningar, service och reservdelar - inom industriell miljövård med fokus på hantering och rening av gas och luft. Kunderna återfinns bland svenska och europeiska industri- och kraftvärmeföretag.

Pilum AB (publ) är listat på NASDAQ OMX First North Premier. Erik Penser Bankaktiebolag är Certified Adviser.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.