beQpress
Pressmeddelanden
AdCityMedia: Kommuniké från extra bolagsstämma i A City Media AB 

Kommuniké från extra bolagsstämma i A City Media AB

Extra bolagsstämma har hållits i A City Media AB ("AdCityMedia" eller "Bolaget"), listat på Nasdaq First North Stockholm, den 26 september 2016.

Beslut om riktad nyemission av aktier
Stämman beslutade att bifalla styrelsens förslag till riktad nyemission av aktier. Syftet med emissionen är att skapa utrymme att fullfölja förvärvet av All In Media Sverige AB.

Bemyndigande
Stämman beslutade att bifalla styrelsens förslag till bemyndigande om nyemission av aktier uppgående till en utspädning om max 25%. Bemyndigandet gäller intill kommande årsstämma.

Val av styrelseledamot
Niklas von Sterneck valdes till styrelseledamot intill årsstämman.

Samtliga besluten var enhälliga. Protokollet kommer att hållas tillgängligt på Bolagets hemsida så snart detta är justerat.

Stockholm 2016-09-26

För mer information:
Anders Axelsson, VD
[email protected]
+46 8 535 28001

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
AdCityMedia Kommunike fran extra bolagsstamma.pdf

Denna information är sådan information som A City Media AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 26 september 2016 kl. 17.30 CET

Kort om Bolaget:
AdCityMedia är verksamt inom mediabranschen och är idag ledande i Sverige inom segmentet digital utomhusreklam i storformat. Bolagets reklamytor finns fördelade på över 260 städer/orter i Sverige och erbjuder bolag en möjlighet att få en bred exponering av sina marknadsföringskampanjer. Under 2016 har bolaget breddat sin produktportfölj till att nu innefatta media, digital signage, production och creative. AdCityMedias breda utbud har medfört att Bolaget förmedlat reklamytor åt ett stort antal multinationella koncerner. För mer information, vänligen besök Bolagets hemsida www.adcitymedia.com.
AdCityMedias aktier är upptagna till handel på Nasdaq First North.
Mangold Fondkommission AB, tel: +46 8 5030 1550, är Bolagets Certified Adviser.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.