beQpress
Pressmeddelanden
TargetEveryOne: Partneravtal i Centralamerika och Karibien 

Partneravtal i Centralamerika och Karibien

TargetEveryOne har tecknat ett white-labelavtal med det costaricanska bolaget Movitext SA. Partneravtalet ger en exklusivitet till Movitext att distribuera TargetEveryOnes produkter i Centralamerika och Karibien.

Exklusiviteten garanterar TargetEveryOne en fast ersättning per månad och därutöver del av månatliga licensintäkter och rörliga distributionsintäkter från slutkunderna. Initialt kommer vinsten uppgå till minst 1 miljon SEK per år.

Movitext är en A2P SMS-aggregator som erbjuder distribution av SMS via mobiloperatörerna. Bolaget erbjuder både traditionella aggregatortjänster och mer avancerade tjänster till företag och konsumenter med fokus på marknadsföring och annonsering.

Movitext har ett nätverk på 24 distributörer i fem länder och har på bara ett år etablerat sig som en av de största i sin region. Till kunderna räknas tre större finansiella institutioner i Centralamerika utöver en rad andra företagskunder som Google, Facebook, Waze, Airbnb, Microsoft och Salesforce.

"Vi är mycket glada att kunna knyta Movitext till oss som partner", säger Jan Benjaminson, CEO för TargetEveryOne. "Movitext önskar mer avancerade tjänster i sin portfölj än de traditionella SMS-tjänsterna och det är exakt vad TargetEveryOne kan erbjuda."

"Med TargetEveryOne kan vi skapa ökade värden på våra tjänster och därmed få en unik position i regionen", säger Alfredo Jones, CEO Movitext. "Vi räknar med att expandera vår verksamhet till övriga Sydamerika."

Ägare och ledning i Movitext har en bred bakgrund inom digital marknadsföring och kommunikation. Framför allt har de haft i olika roller inom mBlox som i somras förvärvades av svenska CLX Communication.

2016-08-29

För mer information, kontakta
Jan Benjaminson, CEO, [email protected], +46 70 666 93 88

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
TargetEveryOne Pressrelease 2016-08-29.pdf

Denna information är sådan information TargetEveryOne AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning samt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 29 augusti 2016 kl 13.30.

Om TargetEveryOne
TargetEveryOne hjälper företag bygga bättre mobila kundrelationer och öka försäljningen med en användarvänlig och effektiv molntjänst för mobil marknadsföring. Bolaget, noterat på Nasdaq First North Sweden, startade för tio år sedan i den nordiska mobila entreprenörsmiljön och har numera kunder och partners i över 80 länder.
www.targeteveryone.com

Om Movitext SA
Movitext är en ledande A2P SMS-aggregator i Centralamerika som erbjuder distribution av SMS via alla 24 mobiloperatörer i regionen. Kunderna består av IT-företag, banker, universitet samt återförsäljare. Bolaget är registrerat på Honduras och har kontor i San Pedro Sula och Piso Tegucigalpa.
www.movitext.com

Certified Adviser
Mangold Fondkommission AB (556585-1267)
Box 55 691
102 15 Stockholm
Telefon: +46 8 503 015 50
www.mangold.se

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.