beQpress
Pressmeddelanden
Doxa: Nytt distributionsavtal för Ceramir® Crown & Bridge i Italien 

Nytt distributionsavtal för Ceramir® Crown & Bridge i Italien

Doxa och Revello S.p.a. har tecknat avtal om distribution av Ceramir® Crown & Bridge för den italienska marknaden. Revello är en av de större italienska dentaldepåerna och har mer än 70 år i branschen. Med sin stora och väl placerade säljkår och med en bred och inarbetad kundkrets har Revello bra täckning på den italienska marknaden.

Revello kommer att använda flera modeller för att sälja Ceramir, inklusive paketerade erbjudanden tillsammans med andra produkter som har en tydlig samhörighet med, och fördel av, Ceramir® Crown & Bridge.

Vi vill önska Revello en framgångsrik lansering och ser fram emot att arbeta tillsammans med dem mot framgångsrika mål.

Här följer ett citat från Revello's Category Manager, Paulo Dal Dosso:

"We always look for the best products for our customers and Ceramir definitely is the ideal solution for cementing every restoration."

Uppsala den 26 juli 2016

För ytterligare information:
Torbjörn Larsson VD, på telefon 018-478 2000
E-post: [email protected]

Läs mer på webben: www.doxa.se
Produkten Ceramir: www.ceramir.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Doxa Pressrelease 2016-07-26.pdf

Denna information är sådan information som Doxa AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknads-missbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 26 juli 2016 kl. 08.30 CET. 

KORT OM DOXA
Doxa är en uppsalabaserad dentalkoncern som utvecklar, tillverkar och kommersialiserar dentala biokeramiska produkter. Ceramir® Crown & Bridge, den första i en rad av planerade dentala biokeramiska produkter från Doxa, är ett avancerat dentalcement som används för permanent cementering av kronor och broar. Koncernen består av moderbolaget Doxa AB (publ) org.nr 556301-7481 med säte i Uppsala, dotterbolaget Doxa Dental AB, org.nr. 556701-7495, med säte i Uppsala och dess dotterbolag Doxa Dental, Inc., med säte i Delaware, USA. Doxa AB är listat på Nasdaq Stockholm First North med Erik Penser Bankaktiebolag som Certified Adviser.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.