beQpress
Pressmeddelanden
Uni-light: Första handelsdag för A Uni-light LED blir den 22 juli 

Första handelsdag för A Uni-light LED blir den 22 juli

Nordic Growth Market NGM AB har tidigare kommunicerat att första handelsdag för aktierna och teckningsoptionerna i A Uni-light LED AB (publ) (nedan Uni-light) behövde skjutas upp mot bakgrund av att registreringsprocessen för aktierna och teckningsoptionerna i den nyligen genomförda emissionen inte hade hunnit färdigställas.

Registrering av emissionen är nu klar och första handelsdagen för aktierna och teckningsoptionerna i Uni-light på Nordic MTF blir fredagen den 22 juli.

20 juli 2016

För ytterligare information, kontakta:

Björn Naumburg, VD Uni-light
Tel: +46-70 290 1075 eller 8-505 65 110

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Uni light Pressrelease 2016-07-20.pdf

Om A Uni-light LED AB:
Uni-Light designar, tillverkar och säljer LED-belysning för utvalda nischmarknader. Nischerna som prioriteras representerar miljöer med krav på lång livslängd, tåliga/motståndskraftiga ljuskällor och, ur ett industriellt perspektiv, korta återbetalningstider. Prioriterade nischmarknader är djurstallar, kyckling- och äggproduktion, kryssningsfartyg och industribelysning.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.