beQpress
Pressmeddelanden
Uni-light: Uni-light LED listning på Nordic MTF 

Uni-light LED listning på Nordic MTF

Nordic Growth Market NGM AB listar A Uni-light LED AB på Nordic MTF med första handelsdag den 15 juli 2016.

Uni-light designar, tillverkar och säljer led-belysning för ett antal marknadssegment där företagets patenterade teknik har särskilda fördelar. I huvudsak ligger focus på djurstallar, kyckling- och äggindustrin kryssningsfartyg och olika industriella applikationer.

-Vi är glada att konstatera att våra ambitioner avseende både nyemissionen och listningen följer planen. Vi är givetvis också tacksamma över att ha fått cirka 500 nya aktieägare och ser fram emot de kommersiella och tekniska utmaningarna som ligger framför oss och att svara upp mot egna ambitioner och allas förväntningar, säger Uni-lights VD, Björn Naumburg.

Styrelseordförande är Göran Lundgren med omfattande erfarenhet från europeiskt näringsliv, i huvudsak inom energisektorn. Göran kommenterar:

- För ett företag i Uni- lights storlek och tillväxtfas utgör NGM en utmärkt handelsplats och vi ser fram emot ett gott samarbete.

Noteringsansvarig på NGM är Eva Riben.

Handeln i Uni-lights aktier kommer att ske under kortnamnet ULED MTF. De båda serierna teckningsoptioner som ingick i den Unit som nyligen emitterades kommer att handlas med kortnamnen ULED MTF TO1 respektive ULED MTF TO2.

För ytterligare information kontakta:
Eva Riben, Noteringsansvarig, Nordic Growth Market; Tel: 08-566 390 00
Björn Naumburg, VD A Uni-Light LED AB, Tel: mobil: 070-290 10 75, vx. 08-505 65110
www.uni-lightled.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Uni-light Pressrelease 2016-06-29.pdf

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.