beQpress
Pressmeddelanden
SARSYS-ASFT: Största ordern i bolagets historia 

Största ordern i bolagets historia

SARSYS-ASFT AB (publ) har erhållit en order i form av ett ramavtal om cirka 35 Mkr från Swedavia AB. Swedavia är ett statligt ägt bolag, som driver 10 av Sveriges största flygplatser.

Ordern omfattar ASFT Volvo XC40 friktionsmätare, ASFT T5 Trailer friktionsmätare, reservdelar, IT-integration och service. Leverans av mätenheterna kommer att ske löpande under perioden Q4 2018 till Q2 2019.

Fördelningen mellan Volvo XC40 och trailers beslutar Swedavia under Q3 2018. Den preliminära fördelningen är cirka 18 st. XC40 och cirka 3 st. T5 trailers till ett värde om cirka 20 Mkr av det totala ordervärdet.

"Swedavia är sedan många år vår kund. Något som vi sätter mycket stort värde på. Den nya ordern gör att båda anläggningarna i Trelleborg och Köpingebro redan nu är fullt belagda långt in på 2019. Sammantaget har vi fått order under första halvåret i år om cirka 67 Mkr, vilket är det bästa säljresultat vi historiskt uppnått under en 6 månaders period ".

SARSYS-ASFT kommer under 2018 att delta i följande av Aktiespararnas Event: Stora Aktiedagen i Göteborg den 12 november och Stora Aktiedagen i Stockholm den 26 november. Information om eventen, filmade presentationer och intervjuer kommer efter hand att publiceras på hemsidan.

Köpingebro den 12 juli 2018

Fredrik Graflind
VD

För mer information kontakta VD Fredrik Graflind på telefon +46 (0) 70 149 00 09 alternativt e-mail [email protected] eller styrelsens ordförande Stefan Nordström på telefon +46 (0) 70 560 44 50 eller email [email protected]

Denna information är sådan information som SARSYS-ASFT AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg för offentliggörande den 12 juli 2018 kl. 08:30.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
SARSYS-ASFT Pressrelease 2018-07-12.pdf

SARSYS-ASFT AB är ett av de ledande bolagen i världen på att utveckla och tillverka utrustning inom flygsäkerhet. Kundsegmenten är luftfartsverk, statliga och privatägda flygplatser, större privata bolag och militären i olika länder. Verksamheten är global och av omsättningen går cirka 90 procent på export. Moderbolaget är listat på Nordic MTF sedan den 2 mars 2017. I gruppen finns även dotterbolagen ASFT Industries AB, Tradewind Aero AB, ASFT Weather System AB och ASFT Inc, USA.
Mer information finns på www.sarsys-asft.com och www.ngm.se

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.