beQpress
Pressmeddelanden
SECITS: SECITS tecknar avtal med ledande modeföretag om kamera- och molnbaserade varularmslösningar 

SECITS tecknar avtal med ledande modeföretag om kamera- och molnbaserade varularmslösningar

SECITS har ingått service-supportavtal med ett av världens ledande modeföretag om leverans av kamera- och molnbaserade varularmstjänster i Sverige. Utöver tjänsteavtalet har parterna kommit överens om installation i 20 av modeföretagets butiker i Sverige. SECITS ser avtalet som ett viktigt insteg i ett nytt segment inom retailindustrin, och uppskattar värdet av denna beställning till 1,5 miljoner kronor under januari och februari 2018.

Som en del av samarbetet levererar SECITS kameror och varularmslösningar till butikerna. Kameror och varularm kan genom en säker internetuppkoppling hanteras via SECITS driftcentral i Kramfors. I tjänsten ingår löpande övervakning och service. Övervakning och service är utformat som ett månadsabonnemang.

- Vi är mycket stolta över att ha fått en av de ledande internationella modekedjorna som kund här i Sverige för både kameraövervakning och varularm. Genom abonnemangsupplägget blir det enkelt för kunden att utöka tjänsten i takt med att deras behov förändras och det finns möjlighet att bygga på med nya smarta tilläggstjänster, säger Hans Molin, VD på SECITS.

Säker internetuppkoppling gör det möjligt att centralt, från driftcentralen, hantera löpande övervakning och service samt uppdateringar av programvaror. I och med den centrala övervakningen kan de butiksanställda känna sig tryggare och på så sätt fokusera på att ge kunderna den bästa servicen.

- Det nya avtalet är ett bevis för att vi har ett konkurrenskraftigt erbjudande även mot denna sektor inom retailbranschen, vilket öppnar för fortsatt stark tillväxt för oss, säger Hans Molin.

Som en del av förberedelserna inför avtalets ingående har installationer hos modeföretaget, på distributionslagret och i ett antal butiker har redan genomförts. Företaget har totalt över 170 butiker i Sverige.

2018-01-24

För ytterligare information:
Hans Molin VD
Tel: 073 049 89 55
E-post: [email protected]
Webbplats: www.secits.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
SECITS Pressrelease 2018-01-24.pdf

Om SECITS
SECITS är ett av Sveriges största nationella IT-säkerhetsföretag som levererar molnbaserade övervakningstjänster. Företaget erbjuder kameraövervakning, banksäkerhet, processövervakning och har egen modern driftshall för säker övervakning samt egen molntjänst.

Informationen i denna rapport är sådan som SECITS Holding AB, 559033-1988, är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 2018-01-24 klockan 15:40 CEST. Bolagets Certified Adviser är Eminova FK.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.